Una mica d’història

Aquest curs ja fa 17 anys que vàrem iniciar els tallers “Connecta amb els teus fills”, des del 2004 fins a l’actualitat hem realitzat 2.659  tallers amb una participació d’unes 66.675 famílies…

La proposta Connecta sempre s’ha realitzat des de la Subdirecció General de Drogodependències de l’Agència de Salut Pública de Catalunya. Inicialment la proposta de tallers “Connecta amb els teus fills” estava inclosa en el programa “FORMACIÓ PER ALS PARES I MARES DE CATALUNYA AMB INFANTS DE 3 A 16 ANYS – APRENDRE AMB TU” de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania.

A partir de l’any 2010, ens vàrem constituir com Associació Connecta i Actua, es va tancar el programa “Aprendre amb tu” i  els tallers van estar finançats plenament pel Departament de Salut.

L’any 2013 i fins el 2017 es va establir una col·laboració amb la Fundació “la Caixa” i es van oferir els tallers Connecta amb els teus fills als centres de secundària que participaven en el programa “Parlem de drogues”

Translate »